Ny patient
Tandlægerne Tørring adresse

Ny patient

Telefon75801184

BESØG OS I TØRRING

Ring til os på tlf. 7580 1184 eller kig forbi klinikken på Bredgade 56 i Tørring.

Du kan også indtaste dine oplysninger nedenfor og så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
 
 
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Alle dage
 
8.00-10.00
10.00-12.00
12.30-14.00
14.00-16.00
16.00-18.00
 
Ja
Nej
 
 
via email
via tlf.
 
 
Samtykke til indhentning af journal + røntgen (Ny patient)
 
 
 


Velkommen til Tandlægerne Tørring, og tak for den tillid du viser os, ved dit valg af ny tandlæge. Vi er et team af dygtige behandlere, der kan tilbyde enhver form for tandbehandling. Vi arbejder i et afslappet og uformelt miljø og har let til smil. Vi udfører stort set alle former for tandbehandling fra enkel og omhyggelig tandrensning til avanceret opbygning af smil og bid. Vi vægter service, kvalitet, holdbarhed og forebyggelse meget højt. Vi har åbent for tilgang af nye patienter og glæder os til at byde dig velkommen i klinikken. 

Tidsbestilling

Du kan altid kontakte os på tlf. 75 80 11 84 eller udfyld skema her på siden.

Ringer du uden for vores telefontid, kan du indtale en besked på vores telefonsvarer, hvorefter vi hurtigst muligt kontakter dig.


Afbud

Er du blevet forhindret i at møde til den aftalte tid, er det meget vigtigt for os, at du melder afbud hurtigst muligt – og senest dagen før inden kl. 10.00 via telefonen eller mail.


Udeblivelser

Udeblivelser og for sent meldt afbud berettiger os til at opkræve et honorar i henhold til overenskomst mellem tandlæger og sygesikringen som er på kr. 291,27. Tillæg udover 30 min. kr. 274,91. Tillæg udover 45 min. kr. 274,91.


Adresseændring m.v.

Du bedes venligst informere os om ændring af privatadresse, telefonnummer,  samt hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark.


Gratis parkering

Foran klinikken eller ved parkeringsplads bagved.


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG PÅ KLINIKKEN.


Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen og tryg på vores klinik. Dette gør vi gennem saglig og rolig information samt at vi som behandlere sikrer dig mod evt. ubehag ved tandbehandlingen i videst mulig udstrækning (vi kan tilbyde dig smertefri behandling).

Vi er gode til at behandle patienter med tandlægeskræk og der bliver sat god tid af så vi kan give den optimale behandling og rådgivning.


Klinikken ligger i stue plan, ingen trapper og er derfor handicap venlig. Vi har mange gratis parkeringpladser lige foran huset. Klinikken har åbent for patient tilgang, og vi behandler også børn.

Dit først besøg på klinikken


Vi går meget op i vi har glade og tilfredse patienter og derfor er høj service et stort mål for os. Når du kommer første gang på klinikken så har vi afsat ekstra tid til at lære dig bedre at kende samt lave en større undersøgelse af dine tænder og din bidfunktion. Vi vil også gerne vide lidt om hvilke behov du har og hvad du har forventninger.


Hos os bliver man tilknyttet en tandlæge og tandplejer. Tandlægen går man hos når man skal have lavet en større behandling og hvis man skal have lavet en undersøgelse og tandrensning så foregår det ved tandplejeren. Hvis tandplejeren finder ting der skal laves så bliver en tandlæge altid konsulteret.


Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.


Vi glæder os til at møde Dig!