Ny patient

TIL ALLE NYE PATIENTER

Velkommen til Tandlægerne Tørring, og tak for den tillid du viser os, ved dit valg af ny tandlæge. Vi er et team af dygtige behandlere, der kan tilbyde enhver form for tandbehandling. Vi arbejder i et afslappet og uformelt miljø og har let til smil. Vi udfører stort set alle former for tandbehandling fra enkel og omhyggelig tandrensning til avanceret opbygning af smil og bid. Vi vægter service, kvalitet, holdbarhed og forebyggelse meget højt. Vi har åbent for tilgang af nye patienter og glæder os til at byde dig velkommen i klinikken. 

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via booking, telefon eller ved at sende os en e-mail på toerringtand@mail.dk

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen og tryg på vores klinik. Dette gør vi gennem saglig og rolig information samt at vi som behandlere sikrer dig mod evt. ubehag ved tandbehandlingen i videst mulig udstrækning (vi kan tilbyde dig smertefri behandling).

Vi er gode til at behandle patienter med tandlægeskræk og der bliver sat god tid af så vi kan give den optimale behandling og rådgivning.


Klinikken ligger i stue plan, ingen trapper og er derfor handicap venlig. Vi har mange gratis parkeringpladser lige foran huset. Klinikken har åbent for patient tilgang, og vi behandler også børn. Børn fra 0 - 18 år er gratis.

Dit først besøg på klinikken

Vi går meget op i vi har glade og tilfredse patienter og derfor er høj service et stort mål for os. Når du kommer første gang på klinikken så har vi afsat ekstra tid til at lære dig bedre at kende samt lave en større undersøgelse af dine tænder og din bidfunktion. Vi vil også gerne vide lidt om hvilke behov du har og hvad du har forventninger.


Hos os bliver man tilknyttet en tandlæge og tandplejer. Tandlægen går man hos når man skal have lavet en større behandling og hvis man skal have lavet en undersøgelse og tandrensning så foregår det ved tandplejeren. Hvis tandplejeren finder ting der skal laves så bliver en tandlæge altid konsulteret.


Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.


Vi glæder os til at møde Dig!