Dentifinansiering

Finansiering


Vi har indgået en aftale med Denti.dk. som kan være behjælpelig med finansiering af din tandregning. Tryk på denti knappen ved siden af og så er du i gang. Indenfor 2 minutter har du fået svar om din forespørgsel er bevilliget.

DEL DIN FINANSIERING AF TANDLÆGEREGNINGEN OP I SMÅ BIDDER

Tandlægebehandlinger kan nogle gange godt løbe op, især hvis man har forsømt sine eftersyn i mange år. Derfor kan det til tider blive nødvendigt at dele regningen i nogle bidder. Hos Tandlægerne i Tørring skal du ikke længere tænke over renter og gebyrer, men udelukkende fokusere på dine tænder.

LÅN OP TIL 50.000 KRONER

Efter din behandling på klinikken, afregnes der med kort eller kontant. Det er også muligt at benytte vores afbetalingsordning i samarbejde med denti.dk, hvor du kan låne op til 50.000 kroner (mindste lånebeløb: 2.500 kroner).


Bemærk: Du skal bruge dit NemID til at identificere dig. Ønsker du at læse mere om Denti’s betalingsordninger til tandbehandlinger kan du besøge denne side www.denti.dk.


Det er op til dig om du vil ansøge om finansiering af hele betalingen eller blot ønsker en del af beløbet finansieret.


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Kig gerne forbi klinikken, så hjælper vi dig med at udfylde låneansøgningen online – Du får svar med det samme. Lånedokumentet underskriver du med NemID. Nemmere kan det ikke være.

FORDELE VED LÅNET

– Du får svar på din låneansøgning med det samme

– Der er ingen skjulte omkostninger

– Du får en fast lav rente

– Pengene trækkes automatisk

– Pengene udbetales direkte til Tandlægerne Tørring


DU KAN ALTID FORTRYDE

Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.


 

Du skal som minimum være 18 år og være bosat i Danmark i mindst 4 år. Du må ikke være registreret ‘dårlig betaler’.