Børnetandpleje

Kære forældre til børn og unge

I har modtaget et brev fra Hedensted kommune fordi aftalen mellem Hedensted kommune og Tandlægerne Tørring om vederlagsfri behandling er pr. 1.10.2022 opsagt.

Vi er meget kede af at det er endt her, men det har desværre ikke været muligt at nå til enighed omkring den nye aftale, kommunen vil have vi skal indgå med dem.

 

Hvad betyder det så for dig som patient hos os?

Alle er stadigvæk mere end velkommen til at fortsætte hos os. Der vil dog være en egenbetaling på 35% og den Kommunale Tandpleje betaler 65%. Hvis man har en forælder, der er medlem af Sygeforsikring Danmark vil der også være tilskud herfra.

 

Er du 16 – 18 år (18 årige skal være født i 2004) er der frit tandlægevalg, dvs. du stadig kan gå hos os uden egenbetaling.

Indtil 30.9.2022 er alle børn og unge stadig tilknyttet os, fra 1.10.2022 overgår de til Hedensted Kommunale Tandpleje med mindre du aktivt vælger at vil fortsætte hos os. Du kan vælge at fortsætte hos os ved at give Hedensted kommunale tandpleje besked herom på følgende måde:

 

Logge ind her med nemid ww.hedensted.dk/borgerpost/tandplejen og skrive en besked om at gerne vil fortsætte med at gå ved tandlægerne i Tørring


eller


Ringe på 79 74 11 00


Er der spørgsmål vedr. ovenstående så kan I sende os en mail på toerringtand@mail.dk.

 

Vi håber selvfølgelig at se så mange af Jer fortsætte hos os.

De bedste hilsner

Tandlægerne Tørring